Pilavlı Tabak Köfte

Son güncelleme: 17.04.2008 13:04
  • MALZEMELER

    300 gr kiyma
    1/2 kg pirinç
    100 gr taze kasar
    salça (az)
    2 dilim bayaf ekmek
    tuz, karabiber, köfte bahari

    YAPILIŞ TARİFİ

    Pirinçle sade bir pilav yapin. Diger tarafta köfteyi yapmak için, kiyma,
    bayat ekmek, siviyag, tuz, ve baharati yogurun. Hazirladiginiz bu harçtan
    yumurta büyüklügünde ve seklinde parçalar koparin. Bu parçalarin iç
    kisimlarini parmaginizda oyarak içersine yaptiginiz pilavdan ilave edin.
    Pilavli köttelerin üzerine kasar rendesi, az miktarda salça ekledikten sonra
    kizgin olarak isitilmis firina sürerek pisirin. Servisi yaparken arzuya göre
    patates, garnitür bezelye kullanabilirsiniz
#14.02.2008 10:46 0 0 0
  • Güzel degişik bir köfte,emegine saglık sindy.
#19.02.2008 17:27 0 0 0
  • Deniyecegim, tsk ederim sindy ablam..
#19.02.2008 17:57 0 0 0
  • değişikmiş bende deniycem teşekkürler Sindy
#19.02.2008 18:00 0 0 0
  • teşekkürler elinize saglık
#24.02.2008 19:26 0 0 0
  • saol eline sağlık tsk
#17.04.2008 13:04 0 0 0