MALZEMELER

300 gr kiyma
1/2 kg pirinç
100 gr taze kasar
salça (az)
2 dilim bayaf ekmek
tuz, karabiber, köfte bahari

YAPILIŞ TARİFİ

Pirinçle sade bir pilav yapin. Diger tarafta köfteyi yapmak için, kiyma,
bayat ekmek, siviyag, tuz, ve baharati yogurun. Hazirladiginiz bu harçtan
yumurta büyüklügünde ve seklinde parçalar koparin. Bu parçalarin iç
kisimlarini parmaginizda oyarak içersine yaptiginiz pilavdan ilave edin.
Pilavli köttelerin üzerine kasar rendesi, az miktarda salça ekledikten sonra
kizgin olarak isitilmis firina sürerek pisirin. Servisi yaparken arzuya göre
patates, garnitür bezelye kullanabilirsiniz

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 499
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 13:04
saol eline sağlık tsk
refik Tarih: 24.02.2008 19:26
teşekkürler elinize saglık
Grace Tarih: 19.02.2008 18:00
değişikmiş bende deniycem teşekkürler Sindy
SuRMeLi Tarih: 19.02.2008 17:57
Deniyecegim, tsk ederim sindy ablam.. :3:
SU-PERISI Tarih: 19.02.2008 17:27
Güzel degişik bir köfte,emegine saglık sindy.