mırra

Son güncelleme: 02.05.2010 20:59
  • Çekirdek kahve yanmaz tavada koyu renk alıncaya kadar kavrulur. El değirmeninde irice çekilir. Cezve içerisinde bir bardak suya yarım bardak iri çekilmiş kahve ilave edildikten sonra 1/3 oranında buharlaşıncaya kadar kaynatılır. Kaynamış kahve posası tamamen dibe çökünceye kadar dinlenmeye bırakılır. Daha sonra başka bir cezveye dikkatlice süzülür ve alttaki posa atılır. Süzülen kahve tekrar 3-4 dakika kaynatılır. Kaynama esnasında 1 tatlı kaşığı Nescafe ilave edilir
#14.02.2008 16:48 0 0 0
  • tesekkurler SU-PERISI
#17.02.2008 12:33 0 0 0
  • paylasimin icin saol
#09.03.2008 04:10 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 12:52 0 0 0
  • tşk güzelmiş paylaşım için saol
#07.07.2008 13:34 0 0 0
  • Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
#02.05.2010 20:59 0 0 0