Malzemeler:

- 4 adet havuç
- 1 parça tavuk göğüs
- Mayonez

Yapılışı :

Tencereye az miktarda su koyup tavuğu haşlayın. Haşlanan tavuğu ince uzun parçalara ayırın. Havuçları rendeleyin ve yeterli miktarda mayonezi ekleyerek karıştırın.Tuzunu ilave edin, soğuması için buzdolabına koyun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 457
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 21.05.2008 12:04
elelrien saglik
NaZ Tarih: 16.05.2008 17:28
Ellerine saglik
COCO Tarih: 16.05.2008 17:27
Tesekkürler iyilik melegi.
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:55
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 17.02.2008 13:36
guzel bir tarif, tesekkurler SU-PERISI