Fırında Çupra

Son güncelleme: 07.07.2008 15:15
  • Malzemeler :

    - 4 adet çupra
    - 2 adet havuç
    - 2 adet soğan
    - Karabiber
    - Pulbiber
    - Tuz
    - Zeytinyağı
    - Kekik

    Yapılışı :

    Soğanları halka şeklinde kesin, havucu yuvarlak parçalara bölün. Fırın tepsisinin altını folyo ile kapatın ve yağlayın. Fırınım balık kokmasın, pislenmesin, silmesi zor diyenlere tepsinin üstünü folyoyla kapatmasını öneriyorum. Çupraları dizin ve aralarına soğan ve havuçları koyun. Çupraların üzerine baharatları ve tuzu serpin. 30 dk pişirin.
#15.02.2008 12:10 0 0 0
  • folya yerine yanmaz poşetler kullanabiliriz
#19.02.2008 16:29 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#24.02.2008 19:33 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#26.02.2008 15:35 0 0 0
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
#07.07.2008 15:15 0 0 0