Malzemeler :

- 4 adet çupra
- 2 adet havuç
- 2 adet soğan
- Karabiber
- Pulbiber
- Tuz
- Zeytinyağı
- Kekik

Yapılışı :

Soğanları halka şeklinde kesin, havucu yuvarlak parçalara bölün. Fırın tepsisinin altını folyo ile kapatın ve yağlayın. Fırınım balık kokmasın, pislenmesin, silmesi zor diyenlere tepsinin üstünü folyoyla kapatmasını öneriyorum. Çupraları dizin ve aralarına soğan ve havuçları koyun. Çupraların üzerine baharatları ve tuzu serpin. 30 dk pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2036
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:15
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sindy Tarih: 26.02.2008 16:35
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
refik Tarih: 24.02.2008 20:33
paylaşımların için teşekkürler
fbahce80 Tarih: 19.02.2008 17:29
folya yerine yanmaz poşetler kullanabiliriz