Yalancı erkekler

Son güncelleme: 17.07.2008 16:09
  • Söz konusu kadınlar olunca erkekler sıklıkla yalana başvurabilirler Erkeklerin en çok başvurduğu yalanların neler olduğunu merak ediyor musunuz?Kalabalık içinde duygumu saklamam İşte size koskocaman bir yalan. Erkeklerin yüzde doksanı, eşlik ettikleri kadınlara kalabalık içinde sevgi gösterisi yapmaktan hoşlanmazlar. Ama ilişkinin yeni başladığı dönemde, karşıdakini memnun etmek için böyle bir söz söyleyebilirler. Yalancı erkekler... Erkekler, bir kadınla birlikte olmak uğruna ya da birliktelik sürerken, birçok kez yalan söyleyebilir. Ama bunların arasında öyleleri vardır ki, duyduğunuzda "hadi canım" dersiniz.

    İşte ilk akla gelenler...

    Kalabalık içinde duygumu saklamam
    İşte size koskocaman bir yalan. Erkeklerin yüzde doksanı, eşlik ettikleri kadınlara kalabalık içinde sevgi gösterisi yapmaktan hoşlanmazlar. Ama ilişkinin yeni başladığı dönemde, karşıdakini memnun etmek için böyle bir söz söyleyebilirler.

    Kadınlar, sevildiklerini, ilgi gördüklerini herkesin bilmesini isterler. Erkekler ise özel yaşamları konusunda çok daha tutucudurlar. Hele hele duygularını herkesin bilmesini istemezler. Hatta sevdikleri kadına bile duygularını açık açık belirtmekten kaçındıkları çok görülür. Fakat erkekler, yeni tanıştıkları kadınlardan bu özelliklerini gizlemek isterler.Ben evlenecek tipte bir erkek değilim!
    Kadınlar evlenip bir yuva kurmak için sabırsızlanabilirler. Flört ettikleri erkeği de evlilikle kendilerine bağlamayı isteyebilirler. Eğer erkek bu kadınla evlenmek istemiyorsa, o zaman suçu kendi üzerine alır ve kişiliğinin evlenmeye uygun olmadığını söyler.

    Evlenecek tipte bir erkek olmadığı için ilişkiyi resmiyete dökmeden sürdürmeyi yeğler. Ancak aynı erkeğin bir süre sonra bir başka kadınla evlendiğini duyarsanız hiç şaşırmayın.
    Kesinlikle şişman değilsin!
    Kadınlar malum... Fazla kilolar, neredeyse en büyük korkulu rüya. Şişman görünmemek için ne yapacaklarını şaşırıyorlar. İşte erkekler de bu gerçeği bildikleri için kadınlara şirin görünmek uğruna yalan söylemekten kaçınmıyorlar.

    Kadının dış görünüşü hakkında erkeğin gerçekleri açıklaması kibarlığa ters düşüyor. Gerçi son yıllarda erkekler kadınlara karşı eskisi kadar kibar davranmıyorlar. Ama gene de "şişmanlık" konusunda daha incelikli bir tavır ortaya koydukları söylenebilir!

    Üstelik bir erkeğin, flört ettiği kadına, "beni şişman buluyor musun?" sorusunu yöneltmesi pek ender görülen bir olaydır. Ama kadınlar, şişman olmadıklarının onaylanması için ikide bir de bu soruyu yöneltirler.Bir kadını kandırmak için ona yalan söylemem!
    Aslında erkekler, hoşlandıkları kadınlarla bir an önce sevişme aşamasına gelmeye bakarlar. Doğrusu bu konuda çok da sabırsızdırlar. Fakat kadın bazı konularda tereddüt ediyorsa, erkek hemen küçük yalanlara başvurarak, isteğini gerçekleştirmeye bakar.

    Erkeğin kadını kandırmak için yalan söylemesi iki taraf için de kötü sonuçlar yaratabilir. Fakat erkek, kadınla sevişmeye can atarken, bunu düşünemez.
    Ben seni ararım!
    En sık söyledikleri yalan budur. Erkekler yeni tanıştıkları kızlarla bir daha buluşmak istemiyorsa, bu küçük yalan ile işin içinden sıyrılır. Ayrıca bu cümle çok kullanışlıdır! Bazı erkekler de uzun süren ilişkiyi bitirmek istedikleri zaman gene bu yalana başvururlar.

    Erkek buluştuğu kadınla vedalaşırken, onunla bir daha görüşmemeye karar vermiş olsa bile "Ben seni ararım" deme gereğini duyar. Aslında bu yalan buluşmayı noktalamanın bir başka yöntemidir. Ve de erkek bu şekilde konuşmakla kadına karşı saygılı davrandığını düşünür. Öyle ya "Seninle berbat bir gün geçirdim. Bir daha görüşmeyelim" demesi yakışık almayacaktır. Erkeklerin kadınlara söyledikleri yalanlar arasında en masum olanı budur.Ben sevdiğim kadını asla aldatmam!
    Sosyologlar ve psikologlar, erkeğin sadece bir kadınla yetinemeyeceğini söyleye dursunlar... Erkekler, beraber oldukları kadınlara aldatma konusunda "hala" güvence vermekten hiç kaçınmıyorlar.

    Erkek, ilişki kurduğu kadına, onu asla aldatmayacağını kesin bir ifadeyle söyler. Oysa bazı erkekler bu yalanı söyledikleri gün bile kadını aldatmış olabilirler.
#16.02.2008 09:31 0 0 0
  • yalan cook kotu bir sey!!

    tesekkurler paylasim icin
#16.02.2008 11:06 0 0 0
  • coguda yalanci iste belki kizanlar olucak ama
    paylasim icin tesekkurler Nerqish
#17.02.2008 10:46 0 0 0
  • Erkeklerin birçogu yalan söylüyor.paylaşımın için saol nerqish.
#18.02.2008 10:14 0 0 0
  • Bayanlar hep doğru söylüyorlar ya Hepsi de sütten çıkmış ak kaşık maşaallah

    Hanımlar kusura bakmayın ama unuttuğunuz bir gerçek var... Kadınlar erkeklerden çok daha kolay yalan söyleyebilmektedir. Bu bayanların özelliklerinden birisidir. Bana inanmayan herkes bu konuyu araştırabilir. Erkeklerin yalancı bayanların masum olduğunu söyleyerek ve bunu savunarak bile yalan söylüyorsunuz. :D
#18.02.2008 10:21 0 0 0
  • Mechul simdi soyle birsey var, tabikide bayanlarinda yalan soyleyenleri var
    Ama burda erkekleri ele aldik
    Oyle yada boyle arkadaslar bu erkeklerin bayanlar uzerindeki dusunceleri, vede bayanlarin erkekler uzerindeki dusunceleri catisma seklinde hep surecek
    hem bayanlarin hemde erkeklerin mutlaka yanlis yaptigi taraflari vardir
    Ama nedense iste, kizlarin soyledigi bir sey var,butun erkekler hep ayni..
    ve erkeklerinde soyledigi bir sey var, butun kizlar hep ayni..
    Bu sadece yalan soyleme konusunda degil, bence butun konularda boyle :D

#18.02.2008 10:30 0 0 0
  • Ben yalan söylemem, Söyleyeni de sevmem :D
#18.02.2008 10:41 0 0 0
  • Mechul bey bayanlarla erkekler arasindaki yalan soyleme orani 2 kat nerdeyse :D

    Erkekler ihanete meyillidir bazilari tabi herkes icin demiyorum ayrica belirli bir sure sonra ayni bayanla cikmak heyecanlarini oldurur kacmak icin bahaneler uydururlar

    Ha bide yalani sadece ihanet icin degil kendilerini ovmek icinde kullanirlar
#18.02.2008 10:43 0 0 0
  • yalan söylemek tabikide yanlış ama bunu kadın erkek hiç farketmiyor gerektiğinde çok rahat söylenebiliyor benim sürekli söylediğim özellikle bunu çocuklarıma daha çok söylüyorum yalandan uzak durmaları için yalan konuşan kişi KORKAK kişidir diye bence bunu herkez kendine söylemeli cesur kişi asla yalan söylemez
#18.02.2008 14:42 0 0 0
  • söylesinler

    keşke inandırsalar
#18.02.2008 14:47 0 0 0
  • bilgiler için teşekkürler

    bu yalanları yutucak bayan kaldımı
#21.02.2008 11:55 0 0 0
  • erkekler yalan söyler bayanlarda kendilerini nedense ben safım ondan inandım tezi ile ifade ederler... ?? bu yalan olayında benim gözlemlerim şudur.
    orta ve fakir halli bayanlarla zengin ve durumu zengine yakın zümre olayındaki kızlar ne yazık ki ben safım kelimesini kullanmıyorlar ... erkekler zengin ve zengine yakın zümre kızlarını ele geçirmek için ne kadar yalan söylerse söylesin çabalar boşuna.
    ama diğer fakir veya orta halli kızları yalan söylendiğinde kendileri bu yalana hemen inanıyorlar. bunların nedeni çok ceşitlidir bence..bence erkeklerin yalanını yiyen kızlar ve yemeyen kızlar diye ayırtmak lazım. birde bayanlarda olan anaçlık duygusunu erkeklerin kullandırmamak lazım ki buda bayanların yetiştirirme tarzı ile alakalı.
#21.02.2008 13:38 0 0 0
  • kim söledi yaaa...:D:D
#03.07.2008 15:31 0 0 0
  • "Ben seni ararım"

#03.07.2008 15:41 0 0 0
  • isabetli tespitler var
#05.07.2008 22:35 0 0 0
  • SEVERKEN APTAL OLMAYIN
#14.07.2008 09:21 0 0 0
  • Bütün erkekler aynı aksini söyleyen varsa ıspatlasın teşekkürler nergis
#14.07.2008 09:44 0 0 0
  • Bayanlar kendı acıların dan bakıyor olaya bence
    hepsı yalancı degıl mutlak bırıkıtanesı harıc.Pekı ya bayanlara ne demelı?Onlar sankı ak sütten cık mıs kaşık mı?
#14.07.2008 18:03 0 0 0
  • Erkekeler Yalan SÖylemez...
#15.07.2008 17:35 0 0 0