Malzemeler :

* 1 su bardagi haslanmis asurelik bugday
* 3 yemek kasigi zeytinyagı
* 1 adet kuru soga (orta boy)
* 1 adet havuc (orta boy)
* 1 adet patates (orta boy)
* 1 adet kabak (orta boy)
* 8 su bardagi Su
* 2 tavuk yada et tableti(et,tavuk suyu)
* 1 cay kasigi tuz,
* karabiber
* 1 su bardagi yogurt
* 1 adet yumurta
* 2 yemek kasigi limon suyu
* 1 yemek kasigi un
* kuru nane

Hazırlanışı :
Yagi tencerede eritip incecik kiydiginiz sogani ekleyin kavurun.Havuc, patates, kabak soyup tavla zarı şeklinde dograyin. Tüm sebzerleri tencereye aktarin ve 1-2 dakika karistirin. Suyu ve tableti ekleyin haslanmis bugdayi tuz, karabiber ve nana ilave edip karistirin ve kaynamaya birakin. Yogurt,yumurta limon un derin bir kabda cirpin.Kaynayan corba suyundan 1 kepce alin ve yogurta ilave edin karistirip tencereye hepsini aktarin. 8-10 dakika pisirdikten sonra üzerine nane serpistirin sicsk sicsk servise sunun. AFIYET OLSUN

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 734
favori
like
share
refik Tarih: 26.02.2008 17:41
emeklerine sağlık saolasın
Sindy Tarih: 17.02.2008 13:16
hastayken iyi gider :79:
ellerine saglik Nergis
SU-PERISI Tarih: 17.02.2008 12:35
değişk bir tarif olmuş ellerine saglık arkadaşım