MALZEMELER

1 paket spagetti
10-12 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı tuz (makarnayı haşlamak için)
Üzerine serpmek için:
Yarım demet çok ince kıyılmış maydanoz

HAZIRLANIŞI

Büyük ve geniş bir tencerede veya makarna tenceresinde suyu kaynatalım. Su kaynayınca tuzunu atıp, makarnayı ekleyelim. Yaklaşık 9-10 dakika kadar haşladığımız makarnayı süzelim.
Süzülen makarnayı sosun olduğu tavaya aktaralım ve iyice karıştıralım. Sonra da üzerine ince kıyılmış maydanozları serpiştirip servise sunalım.

SOSUN TARİFİ

Büyük bir tavada yağları eritip, hemen limon kabuğunu ekleyip, 2 dakika kadar kavuralım. İçine fesleğen ve karabiberi ilave edip, ocağın altını kapatalım.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 372
favori
like
share
refik Tarih: 22.05.2008 17:53
sindy teşekkürler eline sağlık
armador21 Tarih: 29.04.2008 16:12
teşekkürler cındy
COCO Tarih: 29.04.2008 01:13
Sag ol sindy tesekkürler.
SU-PERISI Tarih: 18.02.2008 11:52
Degişik bir sosu var.Emegine saglık sindy.