Malzemeler
200 gr. Konserve tane mısır
200 gr. Konserve bezelye
1 adet Havuç
2 adet Soğan
15 gr. Margarin
1 tatlı kaşığı Mısır nişastası
6 bardak Su
Tuz
Yapılışı

Konserve bezelye ve mısırın suyunu süzüp sudan geçirin. Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Soğanları soyup kıyın. Margarini tencerede eritip soğanı kısık ateşte kavurun. Havucu ekleyip soteleyin. Nişastayı yarım bardak suda eritip tencereye ilave edin. 5.5 bardak suyu ekleyip karıştırın ve havuç hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Mısır, bezelye ve tuzu ekleyip 10 dakika daha pişirin ve tencereyi ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
refik Tarih: 26.02.2008 17:42
paylaşımların için saol su-perısı
Sindy Tarih: 18.02.2008 17:53
ellerine saglik SU-PERISI