malzemeler

Yarım kg kuzu kuşbaşı
2 su bardağı süt
2 adet havuç
2 dolu çorba kaşığı nişasta
1 adet yumurta
6 su bardağı su
Tuz ve karabiber

tarifi

Etin üzerine su konur, yumuşayana kadar haşlanır. Tavla zarı şeklinde doğranmış havuç atılır. Havuç da pişince süt, yumurta ve nişasta karışımı eklenir. Sürekli karıştırarak kaynatılır. Tuz ve karabiber eklenir. Sıcak servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 519
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 18:41
çok tşk güzell olmuşş
COCO Tarih: 18.04.2008 15:20
Sütten corba?Hayatim da duymadim.Acaba böyle acayip yemek tarifleri varmi?
SU-PERISI Tarih: 19.02.2008 00:55
Emegine saglık sindy.sütlüsünü yememiştim.