2008'in güzellik hileleri

Son güncelleme: 22.02.2008 16:25
  • Gelişen tıp ve teknolojiyle birkaç seansta cildi gençleştirip bölgesel fazlalıklardan kurtulmak hayal değil. Formsante estetikte yeni yöntemleri sıraladı.

    1. PPX -Mavi ışık Mavi ışık olarak da bilinen PPX yöntemi özellikle bir türlü giderilemeyen akneler ve akne izlerine yönelik uygulanıyor. Yöntem cildi uyararak kendisini tedavi etme mekanizmasını harekete geçiriyor.

    NASIL UYGULANIYOR?

    PPX Sisteminde önce kişiye özel başlık ile cildin uygulama yapılacak olan bölümü vakumla yukarı çekiliyor, sivilce içindeki iltihabın ve aynı zamanda dolmuş gözeneklerin boşaltılması sağlanıyor. Vakumun ardından verilen mavi ışık enerjisi ise sivilcenin bulunduğu alanı temizliyor. Bu uygulama sonunda sivilceler iki ila beş gün arasında hızla kuruyor ve cildin iyileşme mekanizması harekete geçiyor.

    KULLANIM ALANLARI:

    Yöntemin başlıca kullanım alanı bir türlü giderilemeyen akneler. PPX yöntemi hem aktif akneler için hem de izler için kullanılıyor. 2. Palamor Starlux 500 Bu yöntemde uzman ekip tarafından kişinin ihtiyaçlarına göre özel bir tedavi programı belirleniyor ve her program için farklı cihaz başlıkları kullanılıyor. Aslında yöntem, yüz germe ve cilt gençleştirme dışında çatlak tedavisinden epilasyona kadar pek çok işlemin yapılmasına de imkân tanıyor ancak özellikle yüz bölgesinde üstün bir performansa sahip olduğu söyleniyor. NASIL UYGULANIYOR? Cihazın başlığı problemli bölge üzerinde gezdiriliyor ve cildin alt tabakalarına ışınlar gönderiliyor. Bu ışınlar bu bölgede cildin kendi kendini iyileştirme mekanizmasının harekete geçmesini sağlıyor ve kolajen üretimini tetikliyor. Böylece cilt daha sıkı, gergin ve lekesiz bir hal alabiliyor, işlem ihtiyaca göre 2-10 seans arasında uygulanabiliyor.

    KULLANIM ALANLARI:

    Akne izinden yüz gençleştirmede, vücut çatlaklarında, doğum sonrası karın ve basenlerde oluşan sarkmalarda kullanılıyor. Bölgesel fazlalık ve yağlara karşı

    1. MLS-Hipoosmalar lipotomi Hipoosmalar lipotomi, yağları yontarak şekillendirme anlamına geliyor. Vücutta biriken ve şekil bozukluklarına yol açan yağ dokusunu şekillendirmek, selülitleri azaltmak ve yok etmek üzere tıp dünyasında kullanılıyor. NASIL UYGULANIYOR? Birinci adımda, MLS sistemindeki bilgisayar kişiye özel bir hipoosmolar sıvı formülü elde ediliyor, ikinci adım olarak bu sıvı, yağlı bölgeye enjekte ediliyor. Şişen yağ hücreleri, cilt dışından MLS sistemine özel bir ultrason yardımıyla patlatılıyor ya da sıvılaştırılıyor. Üçüncü adımda da, sıvılaşmış yağ, özel tekniklerle hücre dışına atılıyor.

    KULLANIM ALANLARI: Karın, bel çevresi, basen, kollar, bacaklar, gıdı, sırt ve ayak bileklerindeki fazla yağlara karşı kullanılıyor, işlem genellikle 1-3 seans uygulanıyor. 2. Smart Lipo Özellikle ABDde yaygınlaşan bu yöntem, liposuction işlemine alternatif olarak gösteriliyor. İşlemin en önemli özelliği, uygulamasının oldukça basit olması ve cerrahi işlem sınıfına girmemesi. NASIL UYGULANIYOR? İşlemde, saç telinden biraz daha kalın kanül, uygulama yapılacak bölgeye sokuluyor. Bu kanülden lazer ışığı çıkıyor ve o bölgedeki yağ hücrelerinin zar bütünlüğünü bozuyor. Eriyen yağlar, işlemden belli bir süre sonra vücut tarafından emilebiliyor.

    KULLANIM ALANLARI:

    Yüz, bilekler, kollar ve gıdı da dahil olmak üzere vücudun her noktasına uygulanabiliyor. Bu yöntem tam olarak bir ameliyat kabul edilmediği için ameliyatın risklerini da taşımıyor. Tek seansta, diğer yöntemlerde olduğu gibi fazla miktarda yağ alınamadığı için fazlalığı çok olan hastalarda tercih edilmiyor.
#19.02.2008 09:11 0 0 0
  • cok sukur benim sorunum yok, paylasim icin tesekkurler Nergis
#19.02.2008 13:13 0 0 0
  • paylaşım için çook teşekkürler
#22.02.2008 13:10 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler nerqish.
#22.02.2008 16:25 0 0 0