Lahanalı Kuzu İncik Kapama

Son güncelleme: 29.02.2008 11:24
  • Malzemeler
    4 adet kuzu incik
    1 bağ karalahana
    6 adet taze soğan
    8 yaprak beyaz lahana
    1 adet kuru soğan
    100 g tereyağı
    1 çorba kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber
    1 litre su
    yapılışı.
    Kuru soğanları ince ince doğrayın ve yağda pembeleştirin. Kuzu incikleri haşladıktan sonra kavurun ve su ilave edin. Etler pişmek üzereyken yaprak halinde sebzeleri atın. Sebzeler de piştikten sonra süzülen terbiyeyi karıştırarak ilave edin. Baharatını ekleyip sıcak olarak servis edin.
#19.02.2008 23:47 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#29.02.2008 11:24 0 0 0