Malzemeler.

100 gr. kuru börülce (6 saat suda bekletin)
2 baş taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
4 adet kornişon turşu (küçük küp doğranmış)
2 kaşık balzamik sirke
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber
pul biber
biraz kimyon
Yapılışı.
Börülceleri pişirin. İstediğiniz yumuşaklığa geldikten sonra süzün ve soğuk suyla çok az yıkayın. Hemen zeytinyağı, kornişon, limon suyu, balzamik sirke ve baharatlarla karıştırın. Sofraya getirmeden önce iri doğranmış maydanoz ve dereotu ilave edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 492
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:51
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 26.02.2008 16:16
paylasim icin tesekkurler SU-PERISI
refik Tarih: 24.02.2008 17:12
teşekkürler ellerine saglık