Malzemeler.

1 paket makarna (1/2 kg.)
1 çorba kaşığı tereyağ
2 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı.
Tencereye tuz, yağ ve 5 su bardağı su koyup kaynatınız. Makarnayı içine döküp ara sıra karıştırarak hafif hararetli ısıda suyunu çekinceye kadar pişiriniz.
Yumurtayı akı sarısına karışacak kadar çarpıp makarnaya ilâve ederek karıştırınız. 1 dakika sonra ocaktan alıp tekrar karıştırarak servis tabağına boşaltınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 447
favori
like
share
Sindy Tarih: 26.02.2008 16:39
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
erginhayal Tarih: 23.02.2008 10:53
pek güzel diil