YUMURTALI MAKARNA

Son güncelleme: 26.02.2008 15:39
  • Malzemeler.

    1 paket makarna (1/2 kg.)
    1 çorba kaşığı tereyağ
    2 yumurta
    1 tatlı kaşığı tuz
    Yapılışı.
    Tencereye tuz, yağ ve 5 su bardağı su koyup kaynatınız. Makarnayı içine döküp ara sıra karıştırarak hafif hararetli ısıda suyunu çekinceye kadar pişiriniz.
    Yumurtayı akı sarısına karışacak kadar çarpıp makarnaya ilâve ederek karıştırınız. 1 dakika sonra ocaktan alıp tekrar karıştırarak servis tabağına boşaltınız.
#22.02.2008 23:19 0 0 0
  • pek güzel diil
#23.02.2008 09:53 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#26.02.2008 15:39 0 0 0