Malzemeler.

4 adet recellik kokulu gül yaprağı, kirmizi veya pembe
3-4 yk seker, daha tatli isterseniz seker ilave edin
1 kap su
1 tk limon suyu
yapılışı.
Bir kap icerisinde gül yaprakları ve sekeri birlikte karıstırın. Parmaklariniz ile yapraklar dagilincaya kadar ovun. Limon suyu ve suyu ekleyin, seker eriyene kadar karisitirin.

Kabin agzini plastik ile ortun ve en az 4-5 saat buzdolabinda* bekletin. Suzgecten gecirin ve buz ile birlikte servis yapin.

* Ben serbeti her zaman 1 gece buzdolabinda bekletmeyi tercih ediyorum. Hem rengi, hem lezzeti daha guzel oluyor.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 621
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 23:19
süperr
SquadroN Tarih: 31.07.2008 17:55
sağol eline sağlık
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:38
tşk güzelmiş paylaşım için saol
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:41
saoll eline sağlıkk
COCO Tarih: 17.04.2008 01:39
Tesekkür.
Sindy Tarih: 26.02.2008 16:12
tarif icin tesekkurler SU-PERISI