Malzemeler.

1 Kilo kereviz
1 Adet portakalın suyu
1 Adet kesme şeker
2 Adet soğan
1 Adet havuç
1 Çay bardağı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Tuz

Hazırlanışı
Kerevizleri soyduktan sonra halka halka doğrayıp, yıkayın.
Soğanları ve havuçları da halka halka doğrayın.
Kerevizleri tencereye dizin.
Ortalarına havuçları ve soğanları yerleştirin.
Üstüne zeytinyağını gezdirin.
Şekeri, tuzu ve portakal suyunu da ekleyerek kısık ateşte 20 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra servis tabağına alın ve soğuk olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1504
favori
like
share
stanbul-i Tarih: 04.01.2010 20:33
Portakalın aroması ,kerevize çok yakışıyor. Teşekkürler.
satUn Tarih: 02.02.2009 15:47
teşekkürler kardeşim eline sağlık
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 20:37
TSK SAOLL
Sindy Tarih: 29.02.2008 11:19
tarif icin tesekkurler SU-PERISI