Malzemeler.
200 gr milföy hamuru
Yarım su bardağı dövülmüş badem
2 Çorba kaşığı tozşeker
1 Adet yumurta beyazı
Şerbeti için :
1.5 Su bardağına yakın tozşeker
1 Su bardağına yakın su
Yarım limon

Hazırlanışı
Milföy hamurunu 2 milim kalınlığında açın.
Badem, şeker ve yumurta akını karıştırıp, milföyün içine doldurun.
Rulo biçiminde sarın.
Tepsiye alıp, 45 dakika dinlendirin.
Küçük kesin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 50 dakika pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra kaynamakta olan şerbeti dökün.
Soğuduktan sonra servis yapın.
NOT : Bu tatlının özelliği tatlı sıcakken şerbetinin de sıcak olarak üzerine dökülmesi

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 708
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 04.11.2009 08:44
biri üzümlü ve cevizli
ölçüleride farklı konular birleştirildi
Şayeste Tarih: 04.11.2009 08:41
Elinize sağlık..
Chattlaqq Tarih: 22.03.2008 20:29
canım cektı saol
Basketcieso Tarih: 22.03.2008 20:28
elınse saglık tşk.ler
BoardBeLasi Tarih: 21.03.2008 18:10
ellerine saglik SU-PERISI
Nerqish Tarih: 12.03.2008 10:22
Eline saglik canim harika bir tarif
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 17:48
eline salik kardes
refik Tarih: 26.02.2008 17:48
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
Sindy Tarih: 26.02.2008 15:56
ellerine saglik SU-PERISI