tarifi

2 palamut
1 kahve fincanı zeytinyağı
4 orta boy domates
1 çorba kaşığı kıyılmış soğan
tuz
4 adet sivri biber
dilim halka doğranmış limon
2 defne yaprağı
2 kahve fincanı su
un

tarifi

Palamutları temizledikten sonra önce uzunlamasına, sonra yanlamasına olamk üzeri dörde bölün. Dibini yağladığınız bir tepsiye dizin. Üzerlerine birer limon, birer defne yaprağı, birer sivri biber koyun. Zeytinyağını küçük bir kapta kızdırıp soğanları atarak 1 dakika çevirin. Domatesleri rendeleyip ilave edin ve 2-3 dakika kavurun. unu ilave edip karıştırdıktan sonra, suyu ilave ederek 5 dakika kaynatın. Bu sosu balıkların üzerine dökerek fırına verin.

Afiyet Olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 430
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:15
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 27.02.2008 09:50
Güzel tarifin için saol sindy.