MALZEMESİ

4 parça somon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı margarin
1 bardak ıspanak (kıyılmış)
2 diş sarmısak
1 yemek kaşığı mayonez
8 adet brüksel lahanası
2 adet havuç
Dereotu
Tuz
Karabiber

TARİF
Somonları yıkayıp, sularını süzdürün. Tuz, karabiber ve zeytinyağı sürün. Izgarada pişirin.
Ispanakları 2 dakika kadar kaynar suda haşlayın. 1 yemek kaşığı margarin ile sarmısakları çevirin. Üzerine ıspanakları ekleyin. 2 dakika daha kavurun. Ispanakları servis tabağına yerleştirip, üzerine ızgara balıkları koyun.
Mayonez ve ince kıyılmış dereotunu 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın. Tuz ekleyin. Somonların üzerine gezdirin.
Haşladığınız brüksel lahanası ve havuçlarla birlikte servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 463
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:14
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 06.03.2008 23:50
Sag olasin.
Sindy Tarih: 29.02.2008 12:00
ellerine saglik SU-PERISI