Zayıflamada beşi bir yerde mucizesi

Son güncelleme: 26.09.2008 18:24
  • Beş şifalı bitki ile yapılan özel bir çay bu sezonun zayıflama trendi oldu. "Beşibiryerde" adı verilen yöntem, üç ayda 20 kilo verdiriyor. "Beşibiryerde" doğanın yağ yakıcı gücünün de kanıtı. Bu bitkiler özellikle yağ yakıcı ve selülit giderici olanlardan seçilmiş. Doğal hayattan edilen bu yöntem gerçek zayıflamayı sağlıyor.Formda bir beden herkesin sorunu oldu. "Az yiyeceksin çok hareket edeceksin" gibi bir formüle insanlar çok rağbet etmiyor. Peki zayıflama tekniklerinin hiç suçu yok mu? Uzmanlar sıkı diyete girip günlerce aç kalıp, sonra da zayıflayanların büyük yanlış yaptığını söylüyor. Bir süre sonra iki misli kiloyla karşılaşınca neye uğradıklarına şaşıran "şok diyet" kadınları, başka çareler aramaya başlıyorlar. Bu çarelerden birinden de "modern aktar" olarak bilinen şifalı bitkiler üzerine faaliyet gösteren Volkan Kurt söz ediyor. "beşi bir yerde" adını taşıyan mucize formülle 3 ayda 15 kilo vermek mümkün Volkan Kurt, birçok kadının bir türlü zayıflayamama şikayetlerden yakındığını, o yüzden de doğal ve şifalı bitkiler üzerinde çalıştıklarını ve doğru sonuçlar aldıklarını vurguluyor.
    Tabiatta çözüm var
    Zayıflamak için sevdiği yiyeceklerden uzak kalan birçok insan, diyetle zayıflasa da daha sonra bu kiloları tekrar geri alıyor. Çünkü diyetten sonra beden, kıtlık sendromuna girmiş gibi psikolojiye giriyor. Yağsız, tuzsuz yiyeceklerle bir müddet yaşamak insanı diyet sonrası olumsuz etkileyebiliyor. Sonuç olarak rejimden sonra verilen kilonun iki mislini alan insanlar başka formüller arıyor. Bu aralar zayıflamada tabiattan yöntemler dikkat çekiyor: Bitkiler sadece hastalıklar için değil, kilo vermek için de hayli etkili. İncelmek isteyenler için bazı şifalı bitkiler bedendeki yağları yakıyor diyor Kurt ve ekliyor: "Kadın ve erkek herkesin ortak problemi oldu kilo. Obezite ise bu sorunun vahimleşmiş hali. Şunu unutmamak lazım. Bu eşsiz tabiat içinde her şeye çözüm var! Örneğin kekik, yeşil çay, biberiye, funda yaprağı ve mate yaprağı tamamıyla doğal ve hiç bir yan etkisi bulunmayan bitkiler olarak, olumlu sonuçlar verdiriyor. Direk olarak vücudumuzdaki yağları yaktığı için "gerçek" kilo verdiriyor."

    Kalıcı zayıflatıyor
    "Beşi bir yerde" için, Volkan Kurt şuna dikkat çekiyor. Tozlu yerlerde satılan, bayat, son kullanım tarihi geçmiş bitkilerle sonuç almak mümkün değildir. Merkezimizde bu bitkiler yerlerinden özenle toplanmış, kurutulmuş olarak bulunuyor. Modern koşullarda ve en önemlisi güneş görmeyen ortamda saklanıyor. O nedenle, toz toprak içindeki ve ne zaman toplandığı, kurutulduğu belli olmayan şifalı bitkilerle bu formülün işe yaramayacağını özellikle belirtmek isterim."

    Şok diyete karşı
    Ataşehir'de sağlıklı beslenme ve doğal sağlık üzerine faaliyet gösteren ve "moden aktar" olarak anılan Herbalium Doğal Ürünler Merkezi'nin müdürü olan Volkan Kurt, "Kendimize ağır diyetlerle eziyet etmeyelim, asıl formül doğada" diyor. Firma, "beşibiryerde"nin bulunduğu tek yer. Özel olarak belli dozlarda hazırlanarak paketlenmiş "beşi bir yerde" bitkilerinin başka hiçbir yerde paket satışı yapılmıyor. Bitkisel ve doğal olan her şeyin ilgi alanlarına girdiğini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirtiyor Uzman. Açtıkları herbalium.net adlı site de bu çerçevedeki bilgileri barındırıyor, meraklısına aktarıyor. Son olarak yaptıkları çalışma ise kilo sorunu olanların ilgi odağında. "Beşibiryerde" mucizesinin içeriğinde "yağ yakıcı" ve selülitleri giderici şifalı bitkiler bulunuyor. Kurt, sağlıklı zayıflamak isteyenlere doğayı adres olarak öneriyor.

    Bitki özü
    Sadee otlarla bitmiyor tabii sorun. Bitkilerin "özünde" de mucizeler gizli. Kurt, bazı bitki özlerinin yağları daha kolay yaktığını, bu nedenle kilolu olanlara bu özü de tavsiye ettiklerini belirtiyor. "Z-34" adını taşıyan bu "bitki özü damlası" ile daha olumlu sonuçlar çıkıyor ortaya. Bitki özü damlasının bedendeki zayıflamadan kaynaklanan bütün sinirsel ayaklanmayı yok ettiğini, bitki özü damlası ile birlikte bedenin ihtiyacı olan vitaminlerin alındığını, dolayısıyla yemeğe karşı olan zayıf iradenin güçlendiğini anlatıyor.
#29.02.2008 10:08 0 0 0
  • paylasim icin tesekkurler SU-PERISI
#01.03.2008 10:48 0 0 0
  • yeni alışkanlıklar
    yeni bir beslenme düzeni
    yeni bir siz
    *aç kalmadan
    *sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek
    *enerji düzeyiniz düşmeden
    *diyet yapmadan
    *ilaç kullanmadan
    Kilolarınızı kontrol edebilirsiniz
    Cilt ve saç probleminiz mi var ?
    Şimdi değişimin keyfini sürme zamanı
    Özel ücretsiz tanıtım ve yardım için bana ulaşın
    [email]EditßyFreddyKrueger@hotmail.com[/email]
#26.09.2008 18:24 0 0 0