Çikolatalı Kestane Tatlısı

Son güncelleme: 07.07.2008 12:54
  • malzemeler

    250 gr. acı çikolata
    250 gr. haşlanmış kestane
    100 ml. krema
    50 ml. süt
    50 gr. toz şeker

    tarifi

    Çikolatayı benmaride eritin. Silindir kalıpların etrafına döküp buzdolabında 35 - 40 dakika donmaya bırakın. Haşlanmış kestaneleri robottan geçirip püre haline getirin. Krema, süt ve toz şekeri ekleyip pürüzsüz hale getirin. Buzdolabında 2-3 saat sertleşmeye bırakın. Kestane püresine istediğiniz şekli vererek silindirlere doljrup servis yapın.
#29.02.2008 10:25 0 0 0
  • Yemesi güzel olur saol sindy.
#29.02.2008 10:33 0 0 0
  • sindy senin kitabib var mi kendine ozgu
#08.03.2008 16:45 0 0 0
  • eline saglık.:P
#13.03.2008 02:05 0 0 0
  • herkese merhaba
#25.04.2008 09:09 0 0 0
  • tşk sindy
#01.05.2008 15:28 0 0 0
  • Emeklerine sağlık canım teşekkürler
#07.05.2008 17:03 0 0 0
  • evet ttatlı güzel
#05.07.2008 16:06 0 0 0
  • saol
#05.07.2008 23:25 0 0 0
  • paylaşım için tşklr
#07.07.2008 12:54 0 0 0