malzemeler

250 gr. acı çikolata
250 gr. haşlanmış kestane
100 ml. krema
50 ml. süt
50 gr. toz şeker

tarifi

Çikolatayı benmaride eritin. Silindir kalıpların etrafına döküp buzdolabında 35 - 40 dakika donmaya bırakın. Haşlanmış kestaneleri robottan geçirip püre haline getirin. Krema, süt ve toz şekeri ekleyip pürüzsüz hale getirin. Buzdolabında 2-3 saat sertleşmeye bırakın. Kestane püresine istediğiniz şekli vererek silindirlere doljrup servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1197
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 12:54
paylaşım için tşklr
yahya21 Tarih: 05.07.2008 23:25
saol
nuhhun Tarih: 05.07.2008 16:06
evet ttatlı güzel
Yabangülüm Tarih: 07.05.2008 17:03
Emeklerine sağlık canım teşekkürler
PELİN_95 Tarih: 01.05.2008 15:28
tşk sindy
nyzcum Tarih: 25.04.2008 09:09
herkese merhaba
VerSchL@GeN Tarih: 13.03.2008 02:05
eline saglık.
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 16:45
sindy senin kitabib var mi kendine ozgu
SU-PERISI Tarih: 29.02.2008 10:33
Yemesi güzel olur saol sindy.