Malzemeler

* 2-3 adet yumurta
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* az tuz
* 2 dilim jambon
* 2 çorba kaşığı zar gibi doğranmış gravyer peynirir
* kıyılmış maydanoz

Hazırlanma Şekli

Jambon'u kibrit gibi doğrayın. Bir tavada 2-3 dakika sote yapın ve yağını süzün. Yumurtayı küçük bir kaba kırıp tuzu ilave edin. Bir çatalla hafif çırpıp sarı ve beyazını birbirine karıştırın. Omlet tavasına tereyağını koyun, kızdırın. Jambonu, peyniri, maydanozu ve yumurtayı ekleyip çatalla karıştırın. Koyulaşmaya başlayınca tavayı öne doğru eğin. Çatalla omleti öne doğru kıvırın. Ön kısmını da kıvrılmış kısma doğru alt üst edip çevirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 384
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:39
Bu harika yumurtalı yemek tarifi ve de paylaşımınız için sizi kutluyorum...
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:22
saolll eline sağlıkk tsk
alpperus Tarih: 24.03.2008 14:48
valla karnım acıktı saol paylaşım için
fosqate Tarih: 23.03.2008 22:18
tesekkurler guzel paylasım
SU-PERISI Tarih: 01.03.2008 13:06
Paylaşımın için teşekkürler sindy.