Malzemeler
6-8 adet kabak
500 gr kusbasi et
1 yemek kasigi margarin
3-4 adet taze sogan
2 Adet domates
Yarim demet maydanoz
1 Adet yumurta sarisi
Yeteri kadar
tuz,
karabiber,
kekik
Tarifi
Kabaklan temizleyip içlerini çikartin ve yikayin. Et, ince dogranmis taze sogan, yaprak yaprak ayiklanmis maydanoz, tuz, karabiber, kekik ve yumurta sansini kanstinp iyice yogurun. Kabaklann içlerini hazirladiginiz malzeme ile doldurun.
Bir tencereye margarini koyun. Içine ince dogranmis kuru sogani ilave edip sogan pembelesene kadar kavurun. Ufak dogranmis domatesleri de soganin içine ilave edip soganla beraber biraz çevirin.
Içlerini doldurdugunuz kabaklan tencereye yerlestirin. Bir miktar su ilave ederek orta ateste pisirin. Sicak olarak servise sunun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 318
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:59
SAOLLL TSK