Malzemeler
1 kg böbrek
200 gr mantar
1 orta boy sogan
4 çorba kasigi tereyagi
Yeteri kadar
tuz,
karabiber
1-2 Adet defne yapragi
Yarim demet maydanoz
1 tutam dereotu

Tarifi

Iri kusbasi olarak dogranmis böbregi yikayip kurulayin. Tencereye tereyagini koyup eritin. Yag biraz kizginlasinca içerisine böbrekleri atip kendi suyunu çekinceye kadar pisirin. Üzerine yemeklik olarak dogranmis sogani koyarak 2 veya 3 dakika kadar kavurun.
Içerisine bütün mantarlari ilave edin. Pismekte olan mantarlar kendi suyunu verip çekince bir su bardagi su ilave edin. Kisik ateste suyu koyu kivam alincaya kadar pisirin. Üzerine tuz, karabiber, maydonoz ve dereotunu ilave ederek servise sunun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 461
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:54
tşk güzelmiş paylaşım için saol
eskitoprak Tarih: 17.05.2008 09:44
ellerine saglik
ve_ben Tarih: 17.05.2008 04:27
emeğine sağlık
izmir_güzeli Tarih: 29.04.2008 17:37
tşk su-perisi
Sindy Tarih: 01.03.2008 18:30
emegine saglik SU-PERISI