Mantarlı Dana Böbregi

Son güncelleme: 07.07.2008 13:54
  • Malzemeler
    1 kg böbrek
    200 gr mantar
    1 orta boy sogan
    4 çorba kasigi tereyagi
    Yeteri kadar
    tuz,
    karabiber
    1-2 Adet defne yapragi
    Yarim demet maydanoz
    1 tutam dereotu

    Tarifi

    Iri kusbasi olarak dogranmis böbregi yikayip kurulayin. Tencereye tereyagini koyup eritin. Yag biraz kizginlasinca içerisine böbrekleri atip kendi suyunu çekinceye kadar pisirin. Üzerine yemeklik olarak dogranmis sogani koyarak 2 veya 3 dakika kadar kavurun.
    Içerisine bütün mantarlari ilave edin. Pismekte olan mantarlar kendi suyunu verip çekince bir su bardagi su ilave edin. Kisik ateste suyu koyu kivam alincaya kadar pisirin. Üzerine tuz, karabiber, maydonoz ve dereotunu ilave ederek servise sunun.
#01.03.2008 12:11 0 0 0
  • emegine saglik SU-PERISI
#01.03.2008 17:30 0 0 0
  • tşk su-perisi
#29.04.2008 16:37 0 0 0
  • emeğine sağlık
#17.05.2008 03:27 0 0 0
  • ellerine saglik
#17.05.2008 08:44 0 0 0
  • tşk güzelmiş paylaşım için saol
#07.07.2008 13:54 0 0 0