malzemeler.

1 kg orta irilikte havuç
1 kg şeker
3 su bardağı su
1 çay kaşığı limon suyu
1 limon kabuğu rendesi
yapılışı.
Havuçlar soyulur, tekerlek biçiminde dilimlenir. Tencereye su ve şeker konur, kıvam alana kadar kaynatılır. Havuç üzerine katılır, ara sıra karıştırarak 1 saat kadar kaynatılır. Limon kabuğu ve limon tuzu eklenir. 10 dakika daha pişirilir. Sıcak olarak kavanozlara doldurulur. Kapağı sıkıca kapatılır. Ters çevrilir, soğuyunca serin bir ortama bırakılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1415
favori
like
share
Yabangülüm Tarih: 07.07.2008 15:40
Emeklerine sağlık teşekkürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:33
paylşım için thanks
Sindy Tarih: 01.03.2008 18:36
ellerine saglik SU-PERISI