malzemeler

2 pancar
Yarım karnabahar
1 salatalık
1 domates
1 göbek marul
1 havuç
8-10 yaprak tere
2-3 dal maydanoz
2-3 dal dereotu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı sirke
Tuz

tarifi

Pancarların kabuklarını soyup tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Süzüp küp şeklinde doğrayın. Karnabaharı çiçek çiçek ayırın ve tuzlu suda haşlayın.
Salatalık ve domatesi soyup iri küpler halinde doğrayın. Havucu temizleyip rendeleyin. Göbek marulu doğrayın. Tereyi maydanoz ve dereotunu temizleyip ince ince doğrayın.
Hazırladığınız malzemeleri derin bir kapta harmanlayın. Tuz, zeytinyağı ve sirkeyi ilave edip karıştırın. Maydanoz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 439
favori
like
share
nalus Tarih: 08.09.2008 13:10
paylaşım için teşekkürler
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 15:23
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 10:38
emeğine sağlık
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:41
saoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 02.03.2008 01:34
Eline saglık sindy.