Malzemesi

8 dilim çedar peyniri yada kaşarpeynir dilimleri
1 havuç
3 patates
1 su bardağı konserve bezelye
1 su bardağı mayonez
5-6 kornişon turşu
10 biberli yeşil zeytin
3-4 dal maydanoz
3-4 dal dereotu
3-4 yaprak marul
Tuz
yapılışı.
1. Havuç ve patatesleri temizleyip diri kıvamda haşlayın. Maydanoz ve dereotunu yıkayıp ince ince doğrayın. Kornişon turşu ve yeşil zeytinleri ince ince dilimleyin. Marul yapraklarını yıkayıp süzün.

2. Havuç ve patatesler soğuyunca rendeleyip geniş bir kaba alın. Mayonez ve bezelyeyi ekleyip tuz serpin. Maydanoz, dereotu, kornişon turşu ve yeşil zeytinleri ilave ederek iyice karıştırın.

3. Çedar peyniri yada kaşarpeynir dilimlerini külah biçiminde kıvırıp içlerini hazırladığınız karışımla doldurun. Açılmamaları için kürdanla sabitleştirin. Marul yapraklarını servis tabağına yerleştirip sürpriz külahlarını üzerine dizin ve servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 395
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:38
saoll eline sağlık
refik Tarih: 24.03.2008 00:46
ellerine saglık degişik bir tarif
ChuckySquaT Tarih: 22.03.2008 21:18
Ben begenmedim Ama Tadını mrk ettim.

Umarim lezzetlidir.
Sindy Tarih: 08.03.2008 10:51
cok lezzetli gorunuyor, ellerine saglik SU-PERISI