PEYNİR KÜLAHI

Son güncelleme: 17.04.2008 16:38
  • noimage

    Malzemesi

    8 dilim çedar peyniri yada kaşarpeynir dilimleri
    1 havuç
    3 patates
    1 su bardağı konserve bezelye
    1 su bardağı mayonez
    5-6 kornişon turşu
    10 biberli yeşil zeytin
    3-4 dal maydanoz
    3-4 dal dereotu
    3-4 yaprak marul
    Tuz
    yapılışı.
    1. Havuç ve patatesleri temizleyip diri kıvamda haşlayın. Maydanoz ve dereotunu yıkayıp ince ince doğrayın. Kornişon turşu ve yeşil zeytinleri ince ince dilimleyin. Marul yapraklarını yıkayıp süzün.

    2. Havuç ve patatesler soğuyunca rendeleyip geniş bir kaba alın. Mayonez ve bezelyeyi ekleyip tuz serpin. Maydanoz, dereotu, kornişon turşu ve yeşil zeytinleri ilave ederek iyice karıştırın.

    3. Çedar peyniri yada kaşarpeynir dilimlerini külah biçiminde kıvırıp içlerini hazırladığınız karışımla doldurun. Açılmamaları için kürdanla sabitleştirin. Marul yapraklarını servis tabağına yerleştirip sürpriz külahlarını üzerine dizin ve servis yapın.
#02.03.2008 00:38 0 0 0
  • cok lezzetli gorunuyor, ellerine saglik SU-PERISI
#08.03.2008 09:51 0 0 0
  • Ben begenmedim Ama Tadını mrk ettim.

    Umarim lezzetlidir.
#22.03.2008 20:18 0 0 0
  • ellerine saglık degişik bir tarif
#23.03.2008 23:46 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#17.04.2008 16:38 0 0 0