ÇEYREK FİNALDEYİZ! RAKİP CHELSEA!

Son güncelleme: 05.04.2008 10:16
  • 4 Mart 2008 Salı

    Şampiyonlar Ligi
    noimage
    Sevilla - Fenerbahçe

    Sevilla / 21.45
#02.03.2008 09:44 0 0 0
  • 0-1 olsun bizim olsun yada her türlü berbaerlik olsun
#02.03.2008 11:23 0 0 0
  • insallah devam gelicez,

    devam gelirsek Fenerbahce bir baska fenerbache olur..
#02.03.2008 20:59 0 0 0
  • Turu GeceLim Scor FarkeTmez

    CarLosdan Ne Haber Yhaa

    Oynayaßilecek mi Acaba _?
#02.03.2008 21:06 0 0 0
  • yetistirilmeye calisilacak ama kessin deyil, oynarsada yari sakat oynicak sanirim

    kötü darbe almisti..!
#02.03.2008 21:22 0 0 0
  • Fenerbahçemiz Acısındann Kötüü Olduu

    Wederson'da Fena DegiL
#02.03.2008 21:26 0 0 0
  • Carlos Sevilla'ya yok

    noimage

    Fenerbahçemizin Sevilla ile oynadığı ilk maçta sakatlanan Roberto Carlos'un rövanş maçında da forma giyemeyeceği bildirildi. İstanbul'da yapılan ilk maçta sol bacağına aldığı darbe ile sakatlanan ve tedavisine devam edilen Brezilyalı oyuncu bu akşam yapılan antrenmanda da yer almadı. Roberto Carlos'un Sevilla maçında forma giyemeyeceği ve tedavisinin İstanbul'da devam edeceği için İspanya'ya da götürülmeyeceği öğrenildi.

    Roberto Carlos'un yanı sıra sakatlığı devam eden Şilili futbolcu Maldonado da Sevilla maçında takımdaki yerini almayacak
#02.03.2008 22:39 0 0 0
  • Sevilla maçına tanıdık hakem

    noimage


    Fenerbahçemizin İspanya'nın Sevilla takımı ile deplasmanda 4 Mart Salı günü yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçını, İsviçreli hakem Massimo Busacca yönetecek.

    Karşılaşmada Busacca'nın yardımcılıklarını Matthias Arnet ve Stephane Cuhat yapacak.

    Bu arada, Massimo Busacca ve yardımcı hakemler Arnet ile Cuhat, Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Anderlecht'i deplasmanda 2-0 yendiği maçı da yönetmişti.
#02.03.2008 22:40 0 0 0
  • iyi bir hakem...

    UEFA' nın ELİT hakemlerinden...

    bizim anderlecht maçını yönetmişti...

    haydı hayırlısı
#02.03.2008 23:26 0 0 0
  • carlosun olmamasi kötü..!
#02.03.2008 23:34 0 0 0
  • "F.Bahçe'ye gerçek cehennemi gösterin"

    Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sevilla'nın kulüp başkanı Jose Maria del Nido, Avrupa'da Türk statlarının "cehennem" olarak adlandırılmasına atıfta bulunarak, taraftarlarına "gerçek cehennemi gösterin" çağrısında bulundu.
    noimage
    Fenerbahçe maçını, "Sevilla tarihinin en önemli maçlarından biri" olarak tanımlayan Del Nido, "Rakibimizin sloganında olduğu gibi, bir cehennem gibi aktif olmak zorundayız. Taraftar, takımı süratli bir zafere taşıyabilme yeteneğine sahip olmalı" dedi. Maç saatinden iki saat öncesinde stat yakınlarındaki bir meydanda bando eşliğinde eğlence düzenleneceğini ve taraftarlara kulübün bayraklarının dağıtılacağını söyleyen Del Nido, "Hepimiz maç başlamadan önce aşırı motive olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

    Del Nido konuşmasında ayrıca, "Fenerbahçe'nin kentini Romalılar Bizans, Yunanlılar Konstantinopoli ve Türkler İstanbul olarak adlandırdı. Kimbilir bakarsınız salı gününden sonra Sevillalılar İspanyolnopoli diye adlandırır" diye espiri yaptı.

    Sevilla taraftarını motive etmek istese de diğer yandan "herşeyin sportif olması gerektiğinin" altını çizen kulüp başkanı, "Onlara en üst düzeyde centilmen şekilde davranmalıyız. Maçtan önce ve sonra Türkler'e saygı göstermek zorundayız" uyarısında bulundu.

    Fenerbahçe seyircisinin 2500 dolayında olduğunu ve 7 bin kadar biletin halen satışta olduğunu kaydeden Del Nido, stadın dolması çağrısında da bulundu.

    Bugünkü antremanı izleyen ve daha sonra basına açıklama yapan Sevilla kulübü başkanı, "Takımımız herşeyin bilincinde. Oyuncularımız salı günü 20.45'i iple çekiyor. Fakat bir askeri geçit olmayacak. Herşeyiyle layık olan büyük bir rakiple karşı karşıyayız, zorlanacağımız kesin" değerlendirmesinde bulundu.

    Öte yandan salı günü oynanacak maç öncesinde yüz kadar Fenerbahçeli taraftar Sevilla kentine bugünden geldi. Türkler, Fenerbahçe formaları ile kentte turistik gezi yaptı.
#03.03.2008 09:07 0 0 0
  • bu ispanyol arkadaşlar hala anlayamadılar galiba FENERBAHÇE' nin kim olduğunu?

    neyse yarın akşama anlarlar
#03.03.2008 10:12 0 0 0
  • insallah bu maci aliriz butun yenilgilerimize aspirin gibi gelir
#03.03.2008 10:25 0 0 0
  • lig maçlarında mı tereddüte düşüosun avrupa maçlarında mı diye sorarsan lig derim.

    sevillaya karşı iyi oynicaz bundan eminim skor da önemli ama ondan önemlisi iyi oynamak benim için.

    umarım herşey bizim lehimize sonuçlanır
#03.03.2008 11:04 0 0 0
  • insallah dualarimiz fenerbahce ile
#03.03.2008 11:06 0 0 0
  • asLına bakılacak olursa..
    son haftalardaki oyunla fb'nin macı alması cok zor duruyor.
#03.03.2008 11:13 0 0 0
  • ama basarilar diliyorsun fenerbahceye degilmi
#03.03.2008 11:17 0 0 0
  • noimage

    Zico ilk 11'i belirledi

    Sevilla karşısında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, Sevilla karşısına çıkacağı ilk 11'i belirledi. Brezilyalı teknik adam G.Saray derbisindeki kadroyu bir aksilik olmazsa Sevilla maçında sahaya süreceğini açıkladı.
    Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İspanya'nın Sevilla takımı ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Arthur Zico,çok güçlü ve kaliteli bir ekiple karşılacaklarını belirterek, "Ancak biz de kendimizi hazırladık. Umarım bir üst tura çıkarız" dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ile Sırp futbolcu Mateja Kezman, maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Teknik Direktör Arthur Zico, yarın çok güçlü ve kaliteli bir ekiple mücadele edeceklerini söyleyerek, "Rakibimize saygımız var. Ancak biz de kendimizi hazırladık. Futbolcularımız da yarınki maçta ellerinden geleni yapacaklardır. Umarım bir üst tura çıkarız" diye konuştu.

    Rövanş maçında Sevilla'ya karşı ofansif mi defansif mi oynayacakları yönündeki soruya Brezilyalı teknik adam, "Defansta dikkatli olmamız gereken noktaları biliyoruz. Ama önemli olan bizim kendi oyunumuzu oynamamız. Biz kendi oyunumuzu oynamayı unutursak, sadece defansif bir anlayış sergilersek kendi karakterimizden uzaklaşmış oluruz. Saha içinde topu aldığımız zaman ofansif oynamaya çalışacağız. Defansta da aynı şekilde dikkatli olacağız. Özellikle bir maçın skoruna etki eden şeyler, sizin oyun içindeki dikkatiniz, disiplininiz, oyun içinde rakip oyunculara yapacağınız markaj. Bunlar maçın skoruna etki edecek şeylerdir. Biz gerek defansif gerek ofansif yönde yapmamız gerekenleri yaparsak istediğimiz skoru elde edebiliriz" cevabını verdi.

    Zico, Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elenmesinin bu maça olumsuz etkisinin olup olmayacağı sorusu üzerine, "Bunun etkisi olmayacak. Bizim için Türkiye ligi başka, Türkiye Kupası başka, Şampiyonlar Ligi başka. Galatasaray karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Galatasaray maçında futbol maçlarında çok fazla görülmeyecek olaylar görüldü. Galatasaray maçını kaybetmiş olabiliriz, ama önemli olan bu maçın kendisidir" ifadelerini kullandı.

    "UFAK BİR FARKLA DA OLSA SEVILLA FAVORİ"
    Bir basın mensubunun 'Yarınki maçın favorisini Fenerbahçe mi Sevilla mı olarak görüyorsunuz?' sorusuna ise Zico, "Favori olarak, geçmişine bakarsak, kadrosundaki oyuncu kalitesine bakarsak, ufak bir farkla da olsa Sevilla favori diyebiliriz. Sevilla, geçen sene dünyanın en iyi ekibi seçildi. Müzelerinde iki tane UEFA Kupası ve bir Süper Kupa bulunuyor. İspanya Kupası'nı da müzelerine götürdüler ve takımdaki oyuncular da belli bir süredir birlikte oynuyorlar ve uyumları üst düzeyde. Bütün bunları dikkate alırsak ufak bir farkla da olsa Sevilla'nın favori olduğundan bahsedebiliriz. Ama biz de gücümüzü biliyoruz" cevabını verdi.

    Zico, hiçbir zaman azla yetinen bir kişi olmadığını da kaydederek, "Benim hiçbir zaman 'Şu anda geldiğimiz nokta tamamdır, bundan sonra ileri gitmeyelim' diye bir düşüncem olmaz. Her zaman ben ve takımım, en üst düzeyi hedefliyoruz. Ama şunu da kabul etmeliyiz ki, şu an Fenerbahçe'nin geldiği nokta da kötü değil. Futbolun içinde her şey var. Sakatlıklar nedeniyle yarın bazı futbolcularımızdan yararlanamayabiliriz. Bildiğiniz üzere, Roberto Carlos gibi önemli bir silahımızdan yarın yararlanamayacağız.

    Roberto Carlos, gerek tecrübesiyle gerek takım içindeki uyumuyla gerekse de kalitesiyle çok önemli bir futbolcu. Yine de her şeye rağmen, amacımız azla yetinmek değil, sonuna kadar gitmeyi amaçlıyoruz. Yarın keybedersek de bizim hatalarımızdan değil de rakip bizden daha iyi oynarsa kaybetmek istiyoruz. Kendi hatalarımızdan dolayı kaybetmeyi ben kabullenmiyorum" diye konuştu.

    "KUPADAKİ DERBİNİN KADROSUNU SAHAYA SÜRECEĞİM"
    Herhangi bir aksilik olmaması durumunda Sevilla karşısında sahaya Galatasaray ile kupada oynadıkları maçın ilk 11'ini süreceğini açıklayan Zico, Sevilla'da futbolu ve takımlarını seven bir futbolsever topluluğu bulunduğunu da belirterek, "Sevilla çok büyük bir taraftar kitlesi var, ancak bizim yarınki maçta dikkat etmemiz gereken büyük taraftarları değil, büyük takımları" ifadesini kullandı.

    Arthur Zico ile birlikte basın toplantısına katılan Sarı-lacivertli ekibin Sırp futbolcusu Mateja Kezman ise yarınki maç öncesi kendi sahasında oynayacak olması nedeniyle Sevilla'nın biraz daha avantajlı olduğunu belirterek, "Ama biz de Sevilla'ya kazanmak için geldik ve umarım kazanacağız. Yarın güzel bir maç olacak" dedi.

    İstanbul'da oynanan ilk maç öncesi Sevilla'nın defansının kötü olduğunu söylediğinin hatırlatılması üzerine ise Kezman, "Sevilla defansı çok zayıf. İlk maçta 3 gol attık, 2-3 tane de kaçırdık. Bana göre, Sevilla'nın en zaıf noktası defansı" diye konuştu.
#03.03.2008 20:21 0 0 0
  • lig maçlarında mı tereddüte düşüosun avrupa maçlarında mı diye sorarsan lig derim.

    Gercektenn ßenimde öLe
    Lig KorkuLu Rüyam oLduu Artıq :D
#03.03.2008 20:41 0 0 0