Space alanımızı düzenlediğimiz yere gelelim ve "Seçenkler (Settings)" yazılı yere tıklayayıp "Alan Ayarları (Space Settings)" bölümünde en allta bununan "Alanınızı Silin (Delete my space)'' yazılı yere tıklayıp Kaydet (save) dedğimiz zaman silinir..
aşağıdaki resimden faydalanabilirsiniz.










Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2347
favori
like
share