Malzemeler:
1 kg mantar
1 su bardağı dövülmüş ceviz
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz karabiber

Yapılışı:
Mantarlar temizlendikten sonra kızgın yağda kızartılır, servis tabağına yerleştirilir. Üzerine önce karabiber, tuz sonra ceviz serpilir. Sıcak olarak servise sunulur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3562
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:41
saoll eline sağlık
fundafunda Tarih: 09.03.2008 16:06
çok severim mantarı bunu kültür mantarında deniyoruz değilmi..
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 21:48
eline salik kardes
Sindy Tarih: 08.03.2008 11:02
ellerine saglik SU-PERISI