Malzemeler.
2 adet yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı portakal suyu
Yarım portakal kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
Yapılışı.
Bütün malzeme karıştırılır. Kekten katı, normal hamurdan cıvık bir hamur elde edilir. Krema pompasına doldurulur. Yağlanmış tepsiye şekil vererek, belli aralıklarla sıkılır. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembe renkte pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 470
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:16
saolll eline sağlıkkk
zeynap Tarih: 06.04.2008 00:23
Paylaşım için saol....
refik Tarih: 28.03.2008 10:02
paylaşımların için teşekkürler
by_KaRizMa Tarih: 11.03.2008 20:17
paylasimin icin saol
Sindy Tarih: 08.03.2008 10:38
ellerine saglik SU-PERISI