malzemeler

1 su bardağı bulgur
1 kg madımak
1 baş soğan
1 yemek kaşığı salça
5 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz, pul biber
Yoğurt

tarifi

Soğan yağda pembeleştirilir. Salça ilave edilir. Üzerine çok ince kıyılmış madımak eklenir. Biraz çevrilir. Üzerine yıkanmış pilavlık bulgur katılır. Tuz, pul biber serpilir, birkaç kez çevrilir, 2,5 su bardağı su konur. Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir. Servis sırasında üzerine yoğurt konur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 494
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:41
saoll eline sağlık
by_KaRizMa Tarih: 08.03.2008 21:45
eline salik tesekurler
SU-PERISI Tarih: 08.03.2008 15:01
paylaşımın için saol sindy.