Malzemeler
1 kg kirmizi pancar
3 adet havuc
4 dis sarimsak
1 adet limon
aci biber(istege bagli)
tuz
Yapilisi
1-Kirmizi pancarlar soyulup dilimlenir ve haslanir.
2-Haslanmis olan kirmizi pancarlarin icine soyulup dilimlenmis havuc, soyulmus sarimsak, limon dilimleri, istege gore aci biber ve tuz ilave edilip karistirilir.
3-Hazirlanan karisim bir kavanoza konulup bir kac gun bekletilir.
4-Bardaklara konulup soguk servis yapilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2828
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 22:08
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
eskitoprak Tarih: 19.05.2008 16:06
severim ellerine saglik
abdull@h Tarih: 04.05.2008 23:46
paylaşımın için tşkler
COCO Tarih: 23.04.2008 23:17
Ben salgam suyunu salgam dan yapildigini biliyordum.Adana nin salgam suyu meshurdur.Tesekkürler.:20:
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:48
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 11.03.2008 10:18
tesekkurler SU-PERISI