malzemeler:
1 su bardağı buğday, haşlanmış
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığından biraz fazla domates salçası
1-2 patates
1-2 havuç
3-4 kereviz sapı
tavuk eti veya kuşbaşı et
su veya et suyu
tuz, karabiber

hazırlanması:

haşlanmış tavuğu doğrayıp zeytinyağında çok az kavurun. salçayı ekleyip bir iki kez karıştırın.
doğradığınız sebzeleri ekleyip 2-3 dakika daha kavurun. haşladığınız buğdayı suyu ile ilave edip karıştırın. bir miktar daha (sebzelerin çok az üzerine çıkacak kadar) kaynar su ekleyin.
tuzunu ve karabiberini ekleyip pilşmeye bırakın. pişerken su az gelirse kaynar su ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 381
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:40
eline sağlıkk
Sindy Tarih: 11.03.2008 10:25
ellerine saglik SU-PERISI