malzemeler:

3 yumurtanın sarısı (aklarını ayrı bir tabağa koyun)
1 paket vanilya
1 paket (250g) margarin, oda sıcaklığında (ben teremyağ kullandım)
aldığı kadar un
dilediğiniz miktarda dövülmüş ceviz
dilediğiniz kadar portakal kabuğu rendesi
6 yemek kaşığı pudra şekeri
susam/ceviz/hindistan cevizi
hazırlanması:

yumurta sarılarını, vanilyayı, pudra şekerini, cevizi, portakal kabuğu rendesini, katı yağı ve unu yoğurun.
daha sonra ceviz büyüklüğünde (ben cevizden biraz küçük yaptım) parçalar koparıp önce yumurta akına sonra susama bulayın. yağlanmış tepsiye dizip üzeri kızarana kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 541
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:29
saoll eline sağlık
by_KaRizMa Tarih: 11.03.2008 19:00
eline salik cok guzel
Sindy Tarih: 11.03.2008 09:57
tarif icin tesekkurler SU-PERISI