malzemeler

400 gr. haşlanmış kuru fasulye
1 adet havuç
1 adet kereviz sapı
1 adet soğan
2 diş sarmısak
10 gr. biber salçası
1 litre et suyu veya bulyon
30 ml. zeytinyağı
Maydanoz Adaçayı
Defne yaprağı
Taze çekilmiş karabiber
Tuz

tarifi

Havucu ayıklayıp ikiye üçe kesin. Kereviz sapını kabaca halka kesin. Soğanı soyup dilimleyin. Sarımsakları soyup bütün bırakın. Maydanozu incecik kıyın. Tencereye zeytinyağını koyun. Isınınca soğan ve sarımsakları ekleyin ve birkaç dakika çevirin. Sırasıyla et suyu, kuru fasulye, havuç, kereviz, adaçayı, defne yaprağı, biber salçası, karabiber ve tuzu ekleyip pişirin. Fasulyeler yumuşadığında el blenderi ile pürüzsüz hale getirin. Maydanoz serpiştirerek sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 406
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 19:30
tşk saol
kullar41 Tarih: 13.03.2008 15:31
emegine saglık
by_KaRizMa Tarih: 12.03.2008 10:36
eline salik
Nerqish Tarih: 12.03.2008 10:23
[COLOR="SlateGray"]enteresan cay sevmedigim icin deneyemiycem emegine saglik:72:
SU-PERISI Tarih: 11.03.2008 17:31
Degişik bir çorba tarifi,emegine saglık sindy.