Sadece triko yeter

Son güncelleme: 12.03.2008 09:19
  • Dondurucu soğuklar geride kaldı, artık havalar her ne kadar sıcak olmasa da günlük güneşlik

    Bu güzel havalarda kat kat giyinmek zorunda değiliz Üstelik çok yakında bahar gelecek. Havalar ne kadar soğuk olmasa da çok sıcak olmayacak

    Bir başka ifadeyle, triko mevsimine giriyoruz diyebiliriz

    noimage
    Beyazın beyazla kombinasyonu
    noimage
    Modern, şık ve rahat. Hepsi bir arada. Beyaz pantolonla kombine edilmiş beyaz hırka, hem çok şık, hem de çok doğal bir görünüm sağlıyor.

    Belki henüz beyaz renk giymek için çok erken, fakat siz önümüzdeki bahar günleri için dolabınızda beyaz bir örme hırkayı hazır edin.

    Pembe ve tonları
    noimage
    Cıvıl cıvıl kadınlar için ideal bir renk; pembe Enerjik olduğu kadar ağırbaşlı ve dişi. Eğer siz de pembe giyinmesi seviyorsanız, bu rengi kendi tonlarıyla kombinlemeyi denemelisiniz.

    Resimde koyu renk uzun pembe bir triko elbise, yine pembe fakat daha açık renk bir pantolonla kullanılmış. Ve çok da uyumlu olmuş

    Desenlerden çekinmeyin!

    noimage
    Desenli giysiler giymekten ve bunları diğer desenli giyisilerle kombinlemekten kaçınmayın.

    Canlı renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Üzerinde pembe desenleri olan bir etek ve düz yeşil bir bluz bir arada giyilmiş. Üstüne giyilen desenli triko da hem uyumu sağlamış, hem de canlı renkler üzerinde nötr bir etki yaratmış.

    Maskülen ve seksi

    noimage
    Kumaş bir pantolon ya da bir kotla birlikte, trikonuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    Kot pantolonun üzerine istediğiniz model ya da renk bluz giyebilirsiniz. Fakat bir kumaş pantolon söz konusuysa renk uyumuna özen göstermelisiniz.

    Resimdeki tonları örnek olarak kullanabilirsiniz. Kahverengi bir pantolonun üzerine, bej rengi bir bluz her daim çok şık durur.

    Sportif şıklık

    noimage
    Bir gömleğin üzerine giyeceğiniz hırkanızla aynı zamanda hem sportif, hem de çok şık görünebilirsiniz.

    Beyaz bir gömleği istediğiniz her türlü giysiyle kombine edebilirsiniz. Bu sebeple dolabınızda bu beyaz gömleklerden bir tane mutlaka bulundurun.

    Gömleğinizin üzerine giyeceğiniz bir trikoyla, arzu ettiğiniz şıklığı yakalarsınız. Resimde geniş yakalı bir kazak ve gömlek beraber kullanılmış. Ne dersiniz, hoş olmamış mı?

    Zarif ve rahat
    noimage
    Kim demiş spor giyim ille de salaş olmalı diye? Önümüzde hem zarif hem de spor giyimin iyi bir örneği var.

    Kot pantolonun üzerine giyilmiş tişört, tabii ki oldukça fonksiyonel. Bu kombinasyonun üzerine şık bir de hırka eklediğinizde, sonuç mükemmel!

    Renk seçiminde de kotun üzerine giyilen gri ve mor, seçici ve şık bir kişiliğin izlerini taşıyor.

    Uzun hırkalardan vazgeçmeyin!
    noimage
    İster kış aylarında olsun, ister bahar aylarında; uzun hırkalar birçok yerde giyilmeye oldukça uygun.

    Kot pantolonunuzun üzerine giyildiğinde oldukça spor görünürken, bir etek ya da elbisenin üzerinde klasik bir çizgiye bürünüyor.

    Resimde de tercih bu yönde kullanılmış. Gri ve beyaz tonlarındaki bir elbisenin üzerine giyilen gri uzun bir hırka, günlük hayat için oldukça şık bir kombinasyon yaratmış.
#11.03.2008 09:33 0 0 0
  • sondan ikinci resimdeki hirka cok hosuma gitti
    paylasim icin tesekkurler SU-PERISI
#12.03.2008 09:19 0 0 0