MALZEMELER

300 gr tavuk gögsü
4 adet biber
150 gr mantar
2 yemek kasigi margarin
1 yemek kasigi salca
tuz
kekik
kirmizi pul biber (istege bagli)
karabiber

HAZIRLANIŞI
Tavuk gögüsünü cok kücük küp seklinde dograyin. Margarini cukur ve genis bir tavada eritip (cin tavasi ideal) tavuk ve kekikleri ilave ederek yaklasik 3 dk. kavurun. Daha sonra geriye kalan bütün malzemeleri ilave ederek mantarlar ve biberler pisine kadar yüksek isida kavurun. Pistikten sonra sicak olarak tercihen lavas ekmegi arasina dürüm yapip servis yapin. Normal ekmek arasida servis yapabilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 469
favori
like
share
_EvAnEsCeNcE_ Tarih: 09.06.2010 12:05
ben yedim de süperdi bunuda yapayayım tarif için teşekkürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:35
teşekkürler paylaşım için
Sindy Tarih: 17.03.2008 10:50
mantarla tavuk cok guzel oluyor, ellerine saglik SU-PERISI