Tavuklu Tantuni

Son güncelleme: 09.06.2010 12:05
  • MALZEMELER

    300 gr tavuk gögsü
    4 adet biber
    150 gr mantar
    2 yemek kasigi margarin
    1 yemek kasigi salca
    tuz
    kekik
    kirmizi pul biber (istege bagli)
    karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Tavuk gögüsünü cok kücük küp seklinde dograyin. Margarini cukur ve genis bir tavada eritip (cin tavasi ideal) tavuk ve kekikleri ilave ederek yaklasik 3 dk. kavurun. Daha sonra geriye kalan bütün malzemeleri ilave ederek mantarlar ve biberler pisine kadar yüksek isida kavurun. Pistikten sonra sicak olarak tercihen lavas ekmegi arasina dürüm yapip servis yapin. Normal ekmek arasida servis yapabilirsiniz
#12.03.2008 09:55 0 0 0
  • mantarla tavuk cok guzel oluyor, ellerine saglik SU-PERISI
#17.03.2008 10:50 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#07.07.2008 18:35 0 0 0
  • ben yedim de süperdi bunuda yapayayım tarif için teşekkürler
#09.06.2010 12:05 0 0 0