malzemeler
1 sıubardağı tel şehriye
1 su bardağı krema
1 çorba kaşığı salça
3 adet rende domates
5 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
Yeteri kadar su

tarifi
Un ve yağ sarartılır. Üzerine salça konur birkaç dakika kavrulur. Rende domates eklenir. Su eklenir, kaynamaya başlayınca şehriye katılır. Şehriye şişince kıvamını tutturana dek su konur. Tuz serpilir. En son krema katılır. 1-2 dakika sonra ateşten alınır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2126
favori
like
share
keder Tarih: 23.09.2008 10:10
TBRK
emre._.kocak Tarih: 20.09.2008 17:47
ellerine sağlık
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 19:29
saoll tşk
SU-PERISI Tarih: 17.03.2008 09:50
Emegine saglık sindy.