malzemeler

6 adet kare milföy hamuru
Krema için:
2 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı nişasta
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
Üzeri için:
3 adet muz
6 çorba kaşığı kırmızı renkte marmelat

tarifi

Milföyler yağlanmış tepsiye konur, 200 derece, sıcak fırında pembeleşene dek pişirilir. Bu arada krema malzemesi bir tencerede pişirilir. Milföyler ılıyınca servis tabağına sıralanır. Üzerine ılık krema paylaştırılır. Sonra tekerlek şeklinde kesilmiş muzlar yerleştirilir. En son 1'er kaşık marmelat konur.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 726
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:22
saoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 20.03.2008 15:10
Tarif için teşekkürler sindy.