malzemeler

2 adet yufka,
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri,
2 dilim hindi salamı,
2 adet patates,
yarım çay bardağı ayçiçek yağı,
1 tatlı kaşığı kekik,
tuz


tarifi

Ön hazırlık olarak patatesleri haşlayalım. Soğuyunca soyup, rendeleyelim. Yufkalardan birini masaya serelim. Üzerine bir fırça yardımıyla ayçiçek yağı sürelim. Diğer yufkayı ilk yufkanın üzerine serip tekrar yağlayalım. Rendelenmiş patatesi yufkanın üzerine serpelim.
Sırasıyla üzerine rendelenmiş Ülker İçim Kaşar Peyniri, küçük küpler halinde doğranmş hindi salamı ve kekiği ilave edelim. Yufkayı rulo haline getirelim.
Ruloyu temiz bir naylona sarıp buzlukta bir müddet bekletelim. Buzluktan çıkardıktan sonra ruloyu iki parmak eninde dilimler halinde keselim. Yağlanmış tepsiye dizip fırına verelim. 200 dereceli fırında altı üstü kızarana dek pişirelim.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 420
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:36
saolll sindyyyy eline sağlıkk
BoardBeLasi Tarih: 21.03.2008 18:11
Tarif icin tessekurler Sindy
by_KaRizMa Tarih: 18.03.2008 20:57
eline emegine salik kardes saol
SU-PERISI Tarih: 17.03.2008 09:51
Güzel bir tarif,emegine saglık sindy.