İçindekiler (3 kişilik)

3 adet çupra

2 adet havuç

1 adet soğan

8-10 sap maydanoz

2-3 tane kereviz yaprağı

zeytinyağı


Hazırlanışı
Tenizlenen çupralar yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
Üzerine halka halka doğranmış soğanlar ve kibrit çöpünden biraz kalın doğranmış havuçlar serpiştirilir.

Balıkların üzerine zeytinyağı gezdirilip önceden 190 dereceye ısıtılmış fırına verilir.

Balıkların pişmesine yakın yaklaşık yarım saat sonra üzerine maydanoz sapları ve kereviz yaprakları serpilir.

10 dakika daha pişirilip fırından alınıp servis edilir.



Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2323
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:10
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Sindy Tarih: 17.03.2008 11:56
ellerine saglik Nergis
SU-PERISI Tarih: 17.03.2008 09:48
Çok hoş görünüyor.Emegine saglık nerqish.