malzemeler

Yarım kg tavukgöğsü
2 diş sarımsak
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
3 adet taze soğan
1,5 su bardağı su
Tuz ve karabiber

tarifi

Yağ ve ince kıyılmış sarımsak kısa süre kavrulur. Salça katılır, birkaç kez çevrilir. Üzerine küp doğranmış tavuk eti atılır. Suyunu bırakmaya başlayınca 2 santim eninde doğranmış taze soğan eklenir, tuz ve karabiber serpilir. Sıcak su eklenir. Kapaklı olarak, kısık ateşte 25 dakika pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 412
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:34
teşekkürler paylaşım için
melahat bayıroğlu Tarih: 12.04.2008 16:16
çok güzel tariflerin için teşekkür ederiz
SU-PERISI Tarih: 18.03.2008 11:28
Güzel tarifin için saol sindy.