malzemeler

Yarım kg tavukgöğsü
2 diş sarımsak
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
3 adet taze soğan
1,5 su bardağı su
Tuz ve karabiber

tarifi

Yağ ve ince kıyılmış sarımsak kısa süre kavrulur. Salça katılır, birkaç kez çevrilir. Üzerine küp doğranmış tavuk eti atılır. Suyunu bırakmaya başlayınca 2 santim eninde doğranmış taze soğan eklenir, tuz ve karabiber serpilir. Sıcak su eklenir. Kapaklı olarak, kısık ateşte 25 dakika pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 397
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:34
teşekkürler paylaşım için
melahat bayıroğlu Tarih: 12.04.2008 17:16
çok güzel tariflerin için teşekkür ederiz
SU-PERISI Tarih: 18.03.2008 12:28
Güzel tarifin için saol sindy.