Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış Amerikan pirinci
1 tavuk
1 domates
1 sap kereviz
1 limon
½ demet taze soğan
½ demet dereotu
½ kg su bardağı sıvı yağ
10 adet siyah zeytin
tuz
karabiber
Tarifi
Bir tencerede tavuk, kereviz ve pirinci haşlayın. Tavuğun göğüs etlerini ayırıp, küçük parçalar halinde dilimleyin. Diğer malzemesiin suyunu süzdükten sonra, kereviz, domates ve yeşil soğanı ince şerit biçiminde doğrayın ve diğer haşlanan malzemesile birlikte karıştırın. Limon, tuz ve karabiberini de ekleyin. Üzerini dereotu ve zeytin ile süsleyin soğuk servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 463
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 16:38
saoll eline sağlık
refik Tarih: 24.03.2008 00:11
ellerine saglık teşekkürler
Sindy Tarih: 22.03.2008 14:14
ellerine saglik SU-PERISI
by_KaRizMa Tarih: 19.03.2008 19:23
paylasimin icin saol
kuber Tarih: 18.03.2008 07:32
paylaşım için teşekkürler ablacım