Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış Amerikan pirinci
1 tavuk
1 domates
1 sap kereviz
1 limon
½ demet taze soğan
½ demet dereotu
½ kg su bardağı sıvı yağ
10 adet siyah zeytin
tuz
karabiber
Tarifi
Bir tencerede tavuk, kereviz ve pirinci haşlayın. Tavuğun göğüs etlerini ayırıp, küçük parçalar halinde dilimleyin. Diğer malzemesiin suyunu süzdükten sonra, kereviz, domates ve yeşil soğanı ince şerit biçiminde doğrayın ve diğer haşlanan malzemesile birlikte karıştırın. Limon, tuz ve karabiberini de ekleyin. Üzerini dereotu ve zeytin ile süsleyin soğuk servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 450
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:38
saoll eline sağlık
refik Tarih: 24.03.2008 01:11
ellerine saglık teşekkürler
Sindy Tarih: 22.03.2008 15:14
ellerine saglik SU-PERISI
by_KaRizMa Tarih: 19.03.2008 20:23
paylasimin icin saol
kuber Tarih: 18.03.2008 08:32
paylaşım için teşekkürler ablacım