Malzemeler.

200 gr pastırma
400 gr makarna
1,5 çorba kaşığı margarin
1 fincan bezelye
Yapılışı.
Pastırmanın çemenlerini temizleyip, şerit şeklinde doğrayın. Yağı bir tencerede eritip, pastırmadan çıkan çemenlerle karıştırın. Yağ kızınca içine pastırmaları ve bezelyeleri ilave edin. On dakika kapağını kapatarak pişirin. Makarnaları da haşlayın ve süzün. Üzerine tenceredekileri dökerek karıştırın ve servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 365
favori
like
share
kuber Tarih: 23.03.2008 09:58
teşekkürler ablacım
Sindy Tarih: 22.03.2008 15:24
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
BoardBeLasi Tarih: 21.03.2008 18:10
ellerine saglik