Kaşarpeynirli krep dürüm tarifi - Kaşarpeynirli krep dürüm nasıl yapılır - Kaşarpeynirli krep dürümün yapılışı

Malzeme;

4 dilim taze kaşarpeyniriı
5 yumurtaı
1 kahve fincanı light sütı
1 çorba kaşığı mısır unuı
1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniriı
2 soğanı
2 tatlı kaşığı sıvıyağı
4-5 dal maydanozı
Tuz, karabiberı
Süsleme için:
4-6 taze soğan sapıı
Birkaç nane dalı

Hazırlanışı;
* Kaşarpeynirleri 2 cm'lik dilimler halinde kesin. Maydanozu kıyın. Soğanları soyup ince doğrayın. 1 kaşık sıvıyağı tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ve soğumaya bırakın.

* Yumurta, süt, mısır unu, rendelenmiş kaşarpeynir, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kaba alıp çırpın. Soğanı ilave edip karıştırın.

* Teflon tavayı yağlayıp hazırladığınız karışımdan 1 kepçe kadar ilave edin. İki taraflı pişirin. Malzeme bitinceye kadar işlemi tekrar ederek krepleri hazırlayın. Her bir krebin içine 3 dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın ve taze soğan sapıyla bağlayın. Nane yapraklarıyla süsleyip soğuk olarak servis yapın.


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 374
favori
like
share
by_KaRizMa Tarih: 21.03.2008 19:52
emegine salik tesekurler
BoardBeLasi Tarih: 21.03.2008 18:12
Tarif icin tessekurler, guzele benziyor..