Malzemeler
4adet kabak,
1adet soğan,
1bardak dövülmüş ceviz,
1bardak yoğurt,
1bardak mayonez,
zeytinyağı,
tuz
Tarifi
Kabakları rendeleyin, suyunu iyice süzün. Soğanları çok ince doğrayarak az yağda sote edin, rende kabağı karıştırın. Yoğurt, mayonez ve cevizi çırpın bu karışımı kızarttığınız kabakların üzerine yedirin. Üzerine az zeytinyağı gezdirerek servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1186
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:37
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 29.03.2008 11:58
tesekkurler SU-PERISI
kuber Tarih: 26.03.2008 08:04
eline sağlık teşekkürler ablam