Malzemeler
4adet kabak,
1adet soğan,
1bardak dövülmüş ceviz,
1bardak yoğurt,
1bardak mayonez,
zeytinyağı,
tuz
Tarifi
Kabakları rendeleyin, suyunu iyice süzün. Soğanları çok ince doğrayarak az yağda sote edin, rende kabağı karıştırın. Yoğurt, mayonez ve cevizi çırpın bu karışımı kızarttığınız kabakların üzerine yedirin. Üzerine az zeytinyağı gezdirerek servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1200
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 16:37
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 29.03.2008 10:58
tesekkurler SU-PERISI
kuber Tarih: 26.03.2008 07:04
eline sağlık teşekkürler ablam