Malzemeler
1adet marul,
1adet soğan,
1adet domates,
1fincan pirinç,
100gr kıyma,
3kaşık sıvıyağ,
½ bardak su,
tuz-karabiber

Tarifi
Marulu yıkayın yapraklarına ayırıp 5dk haşlayın soğuk suya yatırın. Soğanı ve domatesi doğrayın. Pirinci yıkayın. Kıymaya; soğan, domates, pirinç ve baharat katıp yoğurun. Marulu iyice süzün, aralarına harçtan koyup asma gibi sarın, tencereye dizin. Üzerine yağ ve su ekleyerek kısık ateşte yarım saat pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 409
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:54
SAOLLL TSK
Sindy Tarih: 01.04.2008 15:12
tarif icin tesekkurler SU-PERISI