Malzeme;

2 pancar
7-8 beyaz lahana yaprağı
1 çay bardağı çekilmiş ceviz
1 çorba kaşığı kapari
2 çorba kaşığı konserve mısır
2 çorba kaşığı elma sirkesi
1.5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı keten tohumu yağı
Tuz

Hazırlanışı;
* Pancarların saplarını kesip kabuklu olarak haşlayın ve süzün. Kabuklarını soyup ince ince dilimleyin. Lahana yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın.

* Sirke, zeytinyağı, keten tohumu yağı ve tuzu bir kapta iyice karıştırın. Lahana, ceviz, kapari ve mısırı ayrı bir kâsede harmanlayın.

* Pancar dilimlerini servis tabağına dizin. Ortasına lahanalı karışımı yayın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 555
favori
like
share
Sindy Tarih: 31.03.2008 11:18
tesekkurler SU-PERISI