Malzemeler

6 adet renkli biberler
1 kutu yağsız ton balığı
3 çorba kaşığı yoğurt (tercihen yağsız)
1 tatlı kaşığı hardal
1 avuç ince kıyılmış dereotu
dilerseniz çok ince kıyılmış turşu
1 limonun suyu
Tarifi

Biberleri fırının ızgarasında ya da ateşte közleyin ve kabuklarını sıcakken soyun
Ton balığını ezerek, limon suyu, yoğurt, hardal, dereotu ve turşu ile karıştırın (rejim yapmıyorsanız ve tadını seviyorsanız light mayonez ile de karıştırabilirsiniz)
Üzerine de seviyorsanız 1 kaşık balsamik sirke ve zeytinyağ ekleyerek daha da keskin bir lezzet elde edebilirsiniz

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 553
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 22:20
tsk saoll
Sindy Tarih: 31.03.2008 11:19
ellerine saglik SU-PERISI