Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Son güncelleme: 30.03.2008 20:09
fLy fLy foto

  • noimage

    Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler..
    Geçmişime küstüğüm anlar geleceğe umutla bakmak istedim öyle derin..Kaybolan hayatımın ardından yaşlı gözlerle senin karelerini izledim..
    Her hareketin oturdu içime..Oluk oluk yaş boşaldı gözlerimden! Gülüşün,sevişin,dokunuşun..Hepsi birer yara oldu içimde..Kabuk bağlamış yılların ardından yaralarım,kaybolan senelerin içinde yaralı yürekler sevemedi,üzüldüm..
    Şimdi hayata sfırdan başlama şansım olsaydı diye satırlara boğdum hayallerimi!! Uzadıkça uzadı kelimeler,tükenmez oldu birbirinden pişman ve çaresiz hayallerim! MAsalların kapılarını aralayıp kafamı soktum içeri..
    Bir koku ki,geçmiş kokusuydu, içime çektim bolca..Ama "imkansız'dı bu kapıdan girmem.. Dönüş yoktu o yıllara..
    Son giden bende bıraktı birkaç şeyi..Unutup da gitti sandım,meğer acılarıymış..Ne kadar ateş düştüyse içime o kadar ışık yandı yüreğimde..Her seferinde aşksız kalıp üşümüşleri ısıttım bu ateşlerle ben!! Sevgime doyan kor atıp gitti yüreğime.. Düşünmedi kimse..
    Geçmişim bundan ibaret..Ekmek fırınları gibiydi..Pişmiş ekmeği hamura dönüştürmek gibi bişeydi hayallerim..Yani yoktu dönüş ateşlere attıktan sonra kendimi..Yoktu..GElmeyecekti kaybolan yıllarım..Ne kadar üzülüp ne kadar ağladıysam,geçmişim o kadar uzak oldu bana..DEnizler yaptım,setler çektim sonra..Kendime kendime yıkıp baştan kurduğum bi hayata,yabancı eller aldım ben..Benim suçumdu biraz..Herkesin gerçeklerine inandığım hayatta,gerçek olmayana erişemedim..Aşk da gerçek değildi diye inandım sonra..
    "Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" ne olurdu bilmiyorum..Son bir kez seni öpmek isterdim..Bende unutulanları açık denizlere atmayı!! Ateşlere girmezdim bir kaç kez..Sonra gözyaşlarımı toplar, uğurlananlarla uğurlardım..
    Ama..artık "TEK BİR SÖZ BİLE SÖYLEMEYE HAKKIM YOK!!"
#29.03.2008 21:19 0 0 0
  • hakkımız yok

    teşekkürler fly
#29.03.2008 23:50 0 0 0
  • insan her$eyi geri getirebiLir
    her$eyi aLababiLir
    tek sahip oLmadigimiz $ey
    $u akip giden Zaman..

    yüregine sagLik bitanem
#30.03.2008 18:26 0 0 0
  • paylasimin icin saol ???
#30.03.2008 20:09 0 0 0